DESPRE NOI

Suntem vorbitori de Limba Romana, am creat acest site pentru a va aduce la cunostine cele mai tari fragmente din unele carti.

 

Incearca sa iesi cu ea la o plimbare in parc si sa vb despre ce aveti pe suflet pentru ca nu e normal ca tie sa iti fie frica de mama ta si sa ii dai tot timpul dreptate! Spune-i ca te sperie cand intra in crize din astea si ca iti e frica ca intr-o zi nu o sa mai poti suporta tot ce ti se intampla! Trebuie sa ai curajul sa ii spui mamei tale adevarul despre cum te simiti! Poate ea e foarte preocupata cu munca si nici nu observa ca u nu esti in regula.
Zici ca nu ai o famile norma, dar pentru ca tatal tau a plecat?
Daca parinti tai nu se mai intelegeau nu ii puteai u tine impeuna! Orcum aici nu inteleg dc tatal tau nu tine legatura cu tine si nu iesi cu el in unele zile!
Familia ta e una normal cu siguranta! Nu trebuie decat sa privesti in jurul tau si sa vezi cate persoane te iubesc si ar face orce ca u sa fi fericit!

 

Ar fi bine sa o incurajezi sa ii spui „uite mai mama incearca sa fi mai blanda cu mine si nu mai fi asa.sa simt ca am si eu alaturi o mama care ma sprijina si nu una care nu ma intelege”. poate o faci sa inteleaga cat de cat sa nu mai fie asa sau sa intelegi tu de ce e asa.bafta

 

Nu cred ca ea nu te iubeste.Te iubeste ca orice mama, problema ei este ca a devenit dependenta de tigari, si bautura, acolo isi gaseste ea alinarea.Dar nu este bine! Tu trebuie sa fii alinarea ei.Tu trebuie sa o ajuti cu forta daca trebuie.Nu te da batuta!

 

 

Cele mai tari informatii le gasesti aici pe site-ul nostru.

Va multimim pentru ca ati accesat site-ul lumeamea.info PS. Echipa LumeaMea