Erau la un grătar, când fiul lor a început să plângă fără oprire și să se simtă rău. Îngrijorați, părinții l-au dus de urgență la spital. Când au ajuns acolo, doctorii l-au băgat direct în operație. Uite ce au găsit medicii în corpul copilului

Dacă nu ați văzut sau nu ați auzit cât de periculoasă poate fi operie de sârmă pentru grătar pentru viata unei persoane, ei bine, întâmplarea de mai jos poate fi un bun avertisment pentru toată lumea.

Jenna Kuchik este mama unui băiețel, pe nume Ollie, care a trecut recent printr-o sperietură pe care nu o va uita curând.

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, când ea și familia ei au făcut un grătar la cină. Lucrurile păreau să meargă firesc, până când Ollie a înghiț ceva foarte dureros.

„La doar câteva minute după ce a mâncat pui la grătar, seara trecută, Ollie a început să plângă și spune că are ceva blocat în gât și că îl doare foarte tare.”, a scris mama pe o rețea socială.

r1

Părinții aveau o bănuială, cam ce ar putea fi, dar s-au hotărât și l-au dus pe micul băiat direct la spital. O radiografie făcută în zona gâtului a confirmat bănuielile adulților. În gâtul lui Ollie rămăsese blocată o bucată de metal desprinsă din peria de sârmă pentru grătar.

În cele din urmă, băiețelul a suferit o intervenție chirurgicală, iar medicii i-au eliminat bucățile care îi înțepau gâtul.

r 2

„Au fost cele mai îngrozitoare și dificile 24 de ore din viața mea! Mă uitam la fiul meu care suferea atât de mult, și nu puteam face nimic pentru ca el să fie bine, și știu că acest lucru ar fi putut fi evitat!”, a mai scris mama.

„Ollie a fost foarte curajos și puternic, chiar și după ce nu i s-a permis să bea ori să mănânce timp de 24 de ore, și sunt foarte recunoscătoare că acum este bine.”

r 3

Mama a făcut totul public în speranța că povestea ei va fi percepută ca un semnal de alarmă de mulți oameni. „Nu vreau să se întâmple așa ceva altcuiva”, a mai spus femeia.

În timp ce Ollie este în regulă, mulțumită intervenției chirurgicale, alte persoane înghit accidental perii de metal de la periile de grătar. Cele mai multe leziuni apar în zona gurii și a gâtului, iar în cazuri rare, perii pot ajunge în stomac sau intestine, provocând răni la nivelul acestor organe.

r 4

Sursa: www.scarymommy.com

Pentru a citi mai departe articolul apasa butonul klass apoi distrubuie !...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*