Încă o tragedie cutremură România, s-a întâmplat din nou, și avea doar 19 ani! Cum i-au găsit trupul e înfiorător

O tânără româncă de numai 19 ani a decis să recurgă la un gest extrem și și-a pus capăt zilelor după ce și-a pierdut locul de muncă în Italia. Este vorba despre Ana Maria Ciponea, din păcate tânăra a fost descoperită fără suflare, spânzurată în baie.

Întâmplarea a făcut ca cel care să o găsească să fie chiar tatăl ei. Ieri dimineață, 14 decembrie, tatăl fetei a forțat ușa băii, panicat că fata nu mai ieșea și nici nu mai răspundea. Ana Maria Cioponea era rezidentă în localitatea Balsorano din provincia L’Aquila.

Se pare că Ana Maria a trăit mai mulți ani în Irlanda, alături de părinții ei, iar fata a venit în Italia și a lucrat ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora. Însă, din nefericire, angajatorul nu a vrut să îi reînoiască Anei constractul de muncă, și se pare că faptul că a rămas fără un loc de muncă a afectat-o profund. Potrivit jurnaliștilor de la Il Centro, fata a căzut într-o stare depresivă profundă care a condus-o la gestul extrem de a-și lua viața.

Deși au fost chemați la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic, iar trupul neînsuflețit al Anei a fost transportat la morga din localitatea Sora, urmând ca anchetatorii să stabilească ce s-a întâmplat.

Pentru a citi mai departe articolul apasa butonul klass apoi distrubuie !...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*