Mama gravidă în 9 luni făcea cumpărături când a fost împușcată din senin în șold. La spital medicii i-au adus pe lume imediat copilul, dar au descoperit în ea ceva ce n-au mai văzut

Conform BBC, Claudineia dos Santos Melo era deja însărcinată în 9 luni atunci când a intrat în mijlocul unui schimb de focuri în Rio de Janeiro.

Mama, în vârstă de 28 de ani, mai avea doar câteva zile până la naștere și a fost împușcată. La acea vreme femeia cumpăra pampers pentru a fi pregătită pentru venirea bebelușului. Atunci când a fost împușcată, glonțul a intrat în șoldul ei și i-a lovit copilul nenăscut, ceea ce l-a lăsat cu o serie de răni serioase.

Conform aceleiași surse, glonțul a atins plămânii, dar și coloana vertebrală a micuțului, lăsându-l paralizat. Dar speranța nu e pierdută, medicul care se ocupă de cazul copilului, dr. José Carlos Oliveira, a declarat: ,,Azi este paralizat, dar mâine se poate întâmpla orice în viața acestui copil”.

cross-10

Tatăl copilului, Klebson da Silva, în vârstă de 27 de ani, spune că însăși viața copilului este o victorie. În prezent, micuțul Arthur este stabil și respiră fără ajutorul aparatelor.

Medicii spun că starea mamei e stabilă și că nu au mai văzut așa ceva. Este o minune faptul că acest copil respiră singur, fără ajutor din partea aparatelor. Tot ei au mai adăugat că este mult prea devreme pentru a ști dacă paralizia lui este permanentă.

Conform ,,Fogo Cruzado”, o aplicație gratuită, au existat în jur de 13 atacuri armate pe zi în zona orașului Rio, în ultimele 11 luni.

Pentru a citi mai departe articolul apasa butonul klass apoi distrubuie !...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*